Снимка: МРРБНе съм подавал и не ми е искана оставка. работата

...
Снимка: МРРБНе съм подавал и не ми е искана оставка. работата
Коментари Харесай

Шефът на АПИ обяви какво ще се случи с всеки шофьор, ако го хванат без винетка до 15 януари

Снимка: МРРБ

Не съм подавал и не ми е желана оставка. работата на АПИ се състои и в поддръжка на пътя, поправки и организация на придвижването, а освен във винетки. Това заяви председателят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура ” инж. Светослав Глосов в предаването " Събуди се " по Нова телевизия.

" Не мога да коментирам уволненията в АПИ, те са преценка на министър председателят Борисов ", сподели още той.

" До седмица ще стане ясно дали ще има наказания и за фирмата-изпълнител, която дава отговор за въвеждането на електронните винетки ", добави Глосов.

" Към момента няма проблем със закупуването на електронните винетки. И а продадени над 70 хиляди винетни стикери до този миг на стойност над 5 милиона лв. ", разкри инж. Глосов.

" Проблем в системата на АПИ нямаше, а единствено в терминалите. Отчетохме външна хакерска интервенция в уеб страницата на АПИ, което е спирало онлайн работа ", разяснява Глосов.

" Системата за е-винетките беше тествана от ноември и нямаше проблеми ",  добави ръководителят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура ”.

" Ако от КАТ ви заловен без винетка, няма да ви глобят до 15 януари. Пътните служители на реда ще ви оказват помощ да си купите винетка и ще ви насочат ", приключи инж. Светослав Глосов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР